Фудбалери Козаре одиграли неријешено у првој припремној утакмици

Фудбалери градишке Козаре одиграли су данас неријешено 1:1 против екипе Жељезничар Спорт тима из Бањалуке, у првој припремној утакмици пред нову сезону Прве лиге Републике Српске.
Козара је током цијеле утакмице на Градском стадиону „Велимир Сомболац“ у Градишци била бољи тим, посебно у првом полувремену када су имали двије изгледне прилике. Ипак, на одмор се отишло при резултату 0:0 а у првим минутама другог полувремена Жељезничар је искористио једну од малобројних прилика и повео голом Алексе Поповића. Козара је и након тога наставила нападати и заслужено изједначила поготком Дејана Глишића.
Тренер Козаре Саша Крупљанин рекао је да је задовољан оним што су играчи показали на терену, с обзиром да су још у почетној фази припрема и да су имали девет тренинга на екстремно високим температурама.
Крупљанин је најавио да у сљедећу суботу дочекују друголигаша Брдо из Хамбарина, 13. јула путују у Хрватску гдје играју против екипе НК БСК, 16. јула гостују код новог прволигаша екипе Лакташа, а 23. јула играју против Звијезде у Градачцу.
Првенство Прве лиге Републике Српске почиње 6. августа, а ко ће бити екипа са којом ће одиграти посљедњу утакмицу стручни штаб Козаре одлучиће након што буде познат и распоред првенства.
М.Малешевић
Share With: