У четвртак сједница Скупштине града Градишка

Петнаеста редовна сједница Скупштине града Градишка биће одржана у четвртак, 26. маја у сали за сједнице Скупштине Града са почетком у 9 часова. На дневном реду се налази  24 тачке међу којима су Извјештај о раду градоначелника и Градске управе града Градишка за 2021. годину, Извјештај о реализацији годишњег плана имплементације Стратегије развоја града  Градишка од 2019-2027. године, за 2021. годину, те Извјештај и  реализацији Плана капиталних инвестиција за период 2019-2023. година за прошлу годину као и Извјештај о реализацији Стратегије развоја локалних путева и улица на подручју града Градишка за 2021. годину.

Пред одборницима ће се наћи и извјештаји о пословању и годишњи обрачун Јавне предшколске установе „Лепа Радић“, те јавних установа Културни центар, Завичајни музеј, Народна библиотека, Градско позориште Градишка за 2021. годину.

На дневном реду су и информације о  стању у пољопривреди,  у области шумарства и ловства и о стању у области културе на подручју Градишке за прошлу годину.

Пренос 15. редовне сједнице Скупштине града Градишка можете пратити у директном преносу Радио Градишке на 98.8MHz и Телевизије Градишка на 56 каналу Блицнета  и 97 каналу М:тел кабловске мреже.

 

Н. Миљковић

Share With: