У суботу „Здравофест 2022“

Након двогодишње паузе у Градишци ће у суботу, 16. априла, бити одржан 13. фестивал туризма, привреде, гастрономије и културне баштине “Здравофест Градишка 2022”.

Фестивал ће бити одржан у градском парку и на обали ријеке Саве са почетком од 10 часова.

Директор Туристичке организације града Градишка Валентина Перић рекла је да је ова  привредно-туристичка манифестација  такмичарског карактера на којој ће бити  биран најбољи ловачки и рибљи котлић као и најљепши и најуређенији штанд.

„Ове године имамо највећи број пријављених излагача, 84 учесника биће  овогодишњем Здравофесту, 11 екипа у припреми рибљих котлића, а посјетиоци ће моћи да пробају најбоља јела и пића“, додала је Перићева и нагласила да ће званично отварање бити у 12 часова.

Она је захвалила свима који су помогли у припреми „Здравофеста 2022“ и изразила очекивања да ће ова манифестација оправдати очекивања грађана и учесника.

„Већ 13 година радимо на промоцији свега лијепог што има да покажу вриједне руке Лијевча  и Поткозарја, постали смо препознатљива манифестација у Српској и региону“, истакла је Перић и потврдила долазак гостију из Србије и Хрватске.

Представници Туристичке организације Градишка у протеклом периоду учествовали су на туристичким сајмовима у Београду и Бањалуци.

Д. Јанковић

Share With: