У Српској 589 новозаражених

У посљедња 24 часа на подручју Републике Српске регистровано је 589 новообољелих од вируса корона, саопштио је Институт за јавно здравство на конференцији за новинаре.

Тестирано је 1.199 узорака.

Према мјесту пребивалишта, 204 особa je из Бaњалуке, 145 из Бијељине, 20 из Добоја, 18 из Градишке, по 17 из Лопара и Угљевика, по 15 из Дервенте и Источног Новог Сарајева, 14 из Источне Илиџе, 13 из Фоче, по 12 из Милића и Теслића, по девет из Братунца, Зворника и Модриче, осам из Лакташа, седам из Шамца, четири из Котор Вароша, по три из Вукосавља, Новог Горажда, Приједора, Прњавора,Трнова и Сокоца, двије из Вишеграда, Власенице, Кнежева, Мркоњић Града, Петровца, Рогатице и Сребренице и по једна из Доњег Жабара, Пала, Петрова, Српца, Требиња, Чајнича, Челинца, Шековића и Шипова.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је 23 смртнa случајa код којих је потврђено присуство новог вируса корона. Ради се о 17 мушкараца и шест жена средње и старије животне доби из Бањалуке (четири особе), Требиња (три особе), Бијељине (двије особе), Прњавора, Лакташа, Градишке, Осмака, Теслића, Пала, Источног Новог Сарајева, Источне Илиџе, Билеће, Дервенте, Гацка, Фоче, Вишеграда и Угљевика.

Share With: