У Српској 383 случаја вируса корона

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, извршено је тестирање 902 лабораторијска узорка, а вирус корона потврђен је код 383 особе у Републици Српској.

Ради се о 203 мушке и 180 женских особа од којих је 49 млађе, 266 средње и 68 особа старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 97 особа је из Бањалуке, 64 из Бијељине, 57 из Требиња, 30 из Невесиња, 27 из Зворника, 15 из Српца, 14 из Билеће, 12 из Мркоњић Града, 11 из Приједора, девет из Угљевика, осам из Лакташа, седам из Кнежева, пет из Шипова, по четири из Прњавора и Челинца, по три из Братунца, Градишке, Котор Вароша и Хан Пијеска, двије из Власенице и по једна из Добоја, Козарске Дубице, Новог Града, Рибника и Теслића.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је 19 смртних случајева код којих је потврђено присуство вируса корона.

Ради се о 12 мушкараца и седам жена, средње и старије животне доби, из Бањалуке (четри особе) Модриче (двије особе), Билеће, Источног Новог Сарајева, Прњавора, Мркоњић Града, Рибника, Котор Вароши, Кнежева, Угљевика, Бијељине, Сокоца, Шамца, Добоја и Теслића.

Share With: