У Републици Српској саобраћај се одвија несметано, а вози се по претежно сувим коловозима

Већина путева у Републици Српској  је проходна, а вози се по сувим коловозима. На подручју Приједора скрећемо  пажњу на мјестимичну маглу или ниску облачност, а на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз. На путевима  на којима се изводе радови, привремена сигнализација регулише саобраћај, и њено поштовање је обавезно. На свим путним правцима савјетујемо максимално опрезну вожњу,прилагођењу стању и условима на путу.

На магистралном путу МI 118 Љубиње-Требиње, дионица Љубиње – Трновица 1 (скретање за Равно), сваким даном осим недјеље саобраћај се обуставља у времену од 08 до 14 часова. За вријеме обуставе возила се преусмјеравају на пут Столац-До-Берковићи-Кривача-Билећа-Требиње (до 15.09.2020. године).

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце саобраћај се сваки дан, осим недјеље, обуставља у времену од 08:00 до 16:00 часова.

Саобраћај је због радова обустављен у тунелима Винац (Јајце-Доњи Вакуф) и Јасен (Прозор-Јабланица), а возила саобраћају обилазницама око тунела.

На граничним прелазима  у БиХ нема дужих задржавања.

Share With: