У Развојној агенцији одржана радионица „Медији и јавни наступ“ са Давидом Павловићем (ФОТО)

У сврху јачања интерних капацитета Развојне агенције Градишка јуче је одржана креативна радионица под називом „Медији и јавни наступ“ са Давидом Павловићем. Запослени у Развојној агенцији имали су прилику да се кроз трочасовну радионицу упознају са основама медијске комуникације, најчешћим грешкама приликом јавног наступа, те начинима како да се оне отклоне.

„Нико од нас нема страх од самог јавног наступа, колико од резултата тог наступа, односно реакције околине на оно што смо изговорили пред оком камере. Страх се превазилази говорним вјежбама, правилним дисањем и исправним држањем. Квалитетна припрема је основ сваког јавног наступа, а сигурност долази искуством“, истакао је предавач Давид Павловић, спортски коментатор Арене спорт.

Радионица „Медији и јавни наступ“ са Давидом Павловићем била је друга активност Развојне агенције у овој радној седмици јер је претходно одржано предавање „Шта је вјештачка интелигенција?“ са Дејаном Угреновић, што је најава сличних догађаја и у наредном периоду.

„Догађаји које смо организовали у претходном периоду су један од фокуса мултисекторског дјеловања Агенције са циљем умрежавања свих актера локалног економског и друштвеног развоја. У наредном периоду планирамо нове креативне активности у Агенцији и ХУБ-у 078, које ћемо реализовати у сарадњи са појединцима, организацијама и јавним институцијама“, закључио је Богдан Вицановић, директор Развојне агенције.

Share With: