У посљедњих десет година нестало 38 лица

На подручју Полицијске управе Градишка посљедњи десет година полиција је трагала за 38 лица. Њих 26 је пронађено живо, а у 9 случајева су нажалост пронађена беживотна тијела несталих. Полиција и даље истражује нестанак три лица, од којих је један Драгољуб Мисимовић из Градишке.

Начелник Полицијске управе Градишка Бојан Шкорић, рекао је да полиција има сазнања да су остала два лица жива и да се налазе у иностранству, али да потрага још није завршена.

Када је ријеч о нестанку Драгољуба Мисимовића, Шкорић је истакао да Тужилаштво обуставило истрагу у вези са евентуалним кривичним дјелом у овом случају нестанка, али да полиција и даље трага за наведеним лицем.

У наредби о неспровођењу истраге о нестанку Драгољуба Мисимовића као разлози се наводе да је из пријаве и пратећих списа очигледно да  се  пријављени нестанак не може са сигурношћу довести  у везу са извршењем кривичног дјела.

Драгољубов отац Богдана каже да он и даље наставља потрагу за сином и наглашава да је свако подсјећање  на децембар 2015. године веома болно.

Подсјећамо да су пријатељи  Драгољуба Мисимовића посљедњи пут видјели 22. децембра 2015. године када је изашао у двориште Гимназије Градишка и упутио се у непознатом правцу. Прошло је више од седам година, а породица и пријатељи још увијек не знају шта се десило тога дана и гдје је Драгољуб.  Све је ово за њих, али и полицију  и даље велика загонетка.

Share With: