У недјељу „Зима у Подградцима“ (ВИДЕО)

У недјељу, 29. јануара код спомен обиљежја “13 Скојевки“ у Горњим Подградцима биће одржана друга по реду манифестација “Зима у Подградцима“.

Програм ће почети  у 9 часова када ће учесници почети са припремом ловачког роштиља, дагаре и других специјалитета. Предсједник Савјета мјесне заједнице Горњи Подградци Звјездан Панић, рекао је да је до сада пријављено 25 екипа, те очекује да ће их бити још из других општина. Истакао је да ће присутне  забављати Пјевачка група Браћа Прошић.

Манифестацију „Зима у Подградцима“  организују Мјесна заједница Горњи Подградци и Туристичка организација Градишка, уз покровитељство Градске управе Града Градишка.

Директор Туристичке организације Валентина Перић рекла је да је циљ оваквих манифестација промоција традиционалних вриједности и домаће кухиње уз дружење, и да уз прмоцију сеоског туризма наш народ не смије да заборави одакле потиче.Она је додала да ће слична манифестација бити организована и у Новој Тополи.

За заинтересоване организован је превоз аутобусом из Градишке у Горње Подградце са поласком у 10 часова испред Градске управе. Резервација мјеста је у Туристичкој организацији града Градишка.

Share With: