У котлинама мјестимично магла

Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској одвија редовно,по претежно сувим коловозима. У  колтлинама и дуж ријечних токова скреће се пажња на мјестимичну маглу, на дионицама у усјецима и поред камених косина, на могуће одроне, а на путевима са санационим радовима, на измијењен режим вожње и обавезно поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај. Савјетује се опрезнија вожња, прилагођена стању и условима на путу.

Поводом одржавања пењачког фестивала, “Drill and Chill Festival”, у кањону “Тијесно” (у близини рафтинг слалом стазе) доћи ће до обуставе саобраћаја на магистралном путу М-I 101, дионица Карановац-Црна Ријекадо 17.09.2022. године, у времену од 11.00 до 11.45 часова. За вријеме обуставе, саобраћај ће се преусмјерити на алтернативни путни правац Бања Лука-Чађавица-Мркоњић Град.

Због радова на дионици магистралног пута M I-101 од кружног тока код Гимназије у Бањалуци до Карановца саобраћај ће се одвијати успорено наизмјеничним пропуштањем возила, те се возачи моле за стрпљење.

На граничним прелазима у БиХ  нема дужих задржавања.

До 30. септембра отворен је гранични прелаз Крстац (путни правац Гацко-Никшић).

Share With: