У „Зимском граду“ у Градишци организован дочек Дјечије нове године

У „Зимском граду“ у Градишци организован је дочек Дјечије нове године уз концерт дјечијег хора „Врапчићи“ из Бањалуке и аниматоре.

Умјетнички руководилац хора „Врапчићи“ Бранислав Бане Ђаковић рекао је да већ десетак година дочекују Дјечију нову годину са малишанима у Градишци и да овим кнцертом завршавају успјешну годину која је била пуна сјајних наступа.

Ђаковић је истакао да се „Врапчићи“ припрема ју за сљедећу годину и обиљежавање 30. година постојања и рада.

Он је нагласио да је тајна њихове дуговјечности и популарности у континуитету доброг рада,  квалитетним пјесмама и концертима, наводећи да је кроз „Врпачиће“ прошло око 2.000 чланова.

Нас дочеку Дјечије нове године појавили су се и чланови мото клуба „Стадо“ из Градишке, који су донијели пакетиће за 20 дјеце из градишког Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима.

Предсједник овог клуба Предраг Станишљевић рекао је да трећу годину за редом обезбјеђују новогодишље пакетиће за дјецу са потешкоћама у развоју.

Предсједник поменутог удружеља Драгослав Шиник захвалио члановима мото клуба „Стадо“ на поклонима и што су увијек присутни на дружењима и манифестацијама у којима учествују дјеца са потешкоћама у развоју.

Дочек Дјечије нове године организовала је Туристичка организација града Градишка, а покровитељ је градоначелник Зоран Аџић.

М.Малешевић

Share With: