У Градишци отворена 50. пословница Hifa Petrol

У Чатрњи код Градишке отворена је нова јубиларна 50. бензинска пумпа компаније „Hifa Petrol“. Отварањем овог малопродајног објекта обезбијеђена су и нова радна мјеста.

Представници ове компаније истичу да су Градишку изабрали због повољне локације и приведног амбијента.

„По дугогодишњој традицији, „Hifa Petrol“, поводом отварања бензинске пумпе, првих 500 купаца награђује гратис горивом у вриједности од 20 КМ, а остале купце пригодним поклонима. Отварањем објекта запослено је 9 нових радника чиме имамо укупно преко 480 заспослених“ каже представник компаније „Hifa Petrol“ Ахмет Ахметлић.

„Hifa Petrol“ нуди корисницима „Premium Card“ – картице лојалности, за прикупљање средства. За наточених 50 КМ и више уз „Premium Card“ добијате гратис прање возила. Сви купци могу бесплатно преузети  своју  картицу лојалности која враћа новац, а нови обрачунски период почиње 01.01.2023. године. Остварена гратис прања се преносе у наредну годину.

Поред понуде висококвалитетног HPLUS EURO 6  премиум горива, властите линије моторних уља HG LINE  и мириса HP FRESH. У склопу бензинске пумпе у Чатрњи се налази HP SHOP  који нуди робу широке потрошње по веома повољним цијенама. За тренутке предаха ту је и врхунска кафа за понијети. Радно вријеме пумпе је од 0 до 24 сата.

Као друштвено одговорна компанија „Hifa Petrol“ различитим активностима даје допринос локалној заједници, а посебно су наклоњени пружању помоћи рањивим категоријама становништва. На свечаном отварању су Градишком Удружењу за помоћ ментално недовољно развијеним лицима (УМНРЛ) уручили  донацију у вриједности од 2.000 КМ. Предсједник УМНРЛ Градишка Драгослав Шиник, захвалио се компанији те рекао да ће овај новац распоредити и уручити за 20 породица.

Из компаније „Hifa Petrol“ поручили да ће и даље радити на ширењу мреже своји продајних објеката у БиХ, те да ће ускоро бити отворена бензинска пумпа у Љубушком.

Ваш најбољи пријатељ на путу -„Hifa Petrol“

 

Share With: