У вишим предјелима има поледице и угаженог снијега

Већина путева у Републици Српској  је  проходна, а вози се по претежно мокрим и клизавим коловозима. Упозоравамо на угажен снијег и поледицу у вишим предјелима и преко планинских превоја. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина упозоравамо на опасности од одрона. Возачима савјетујемо опрезну и спорију вожњу, уз обавезну употребу зимске опреме.

На регионалном путу  Црна Ријека-Бјелајце, на снази  је обустава саобраћаја, сваки дан, осим недјеље, у времену од 09:00 до 15:00 часова. Саобраћај се за вријеме обуставе преусмјерава на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град. Изван времена обуставе, саобраћај се одвија једном саобраћајном траком уз регулацију свјетлосном сигнализацијом.

Због извођења радова на изградњи међудржавног моста на ријеци Сави, измијењен је режим одвијања саобраћаја на ауто-путу Е-661 Бања Лука-Градишка, у зони насеља Чатрња и царинског терминала, па возаче молимо да возе опрезније и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију. (Планирано је да ови радови трају до 16.04.2020. године).

На граничним прелазима у БиХ нема дужих задржавања.

Због радова обустављен je саобраћај на граничном прелазу Делеуша-Враћеновићи. За вријеме ове обуставе саобраћај ће се преусмјерити на друге граничне прелазе. (до 01.06.2020.)

Share With: