У акцији“ „Fugitive“ лишено слободе шест лица

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, спровели су акцију кодног назива „Fugitive“. Акција је спроведена  у сарадњи са полицијским службеницима Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Полицијске управе Бањалука, Жандармерије и МУП-а Средњебосанског кантона.

Извршен је претрес на 11 локација на подручју Градишке, Бањалуке и Травника, а  слободе је лишено шест лица. Током претреса пронађена је опојна дрога, новац, мобилни телефони и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

Начелник Полицијске управе Градишка Бојан Шкорић навео је да су четири лица из Градишке, а по једно лице из Бања Луке и Травник. Лица се сумњиче за извршење кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање и уживање опојних дрога. Након извршене криминалистичке обраде лица ће бити предата у надлежност поступајућем тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.

С.Видовић

Share With: