Ухапшено једно лице у Градишци

Полицијски службеници Полицијске станице Градишка су у суботу идентификовали и лишили слободе лице М.Б. из Градишке због постојања сумње да је починио кривична дјела ,,Угрожавање сигурности“ и ,,Недозвољена произвдња и промет оружја или експлозивних материја“.

Полицијској станица Градишка оштећени је пријавио да му је у мјесту Бистрица, град Градишка, 26.10.2019. године око 16,20 часова, непознато мушко лице упућивало пријетње ватреним оружјем – пушком.

На основу предузетих оперативних и истражних мјера и радњи, полицијски службеници идентификовали су, а затим и лишили слободе лице М.Б. из Градишке.

 Полицијски службеници су уз потврду о привременом одузимању премета одузели  ватрено оружје – пушку, а извршеним алкотестирањем лица М.Б. утврђено је присуство алкохола у организму код истог.

О свим околностима упознат је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се лице након испитивања отпусти на слободу, а да се против истог у редовној процедури достави извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Share With: