Ухапшено лице по Интерполовој потјерници, за другим се трага

Полиција је ухапсила лице чији су иницијали Ж.Е. из Градишке за којим је расписана међународна Интерполова потјерница, док се за лицем чији су иницијали Д.Е. интензивно трага.
Оперативним радом на терену полиција је дошла до информације да се ова два лица налазе на подручју Брезик Ламинаца код Градишке, те да је у кући у којој су боравили, лице Д.Е. употријебило ватрено оружје.

Даљим радом дошло се до сазнања да постоје основи сумње да су лица чији су иницијали Г.Л. и Д.З. оба из Градишке, починила кривично дјело помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела, након чега је Г.Л. лишено слободе, док се за Д.З. интензивно трага, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је присуствовао увиђају, а под чијим надзором се предузимају све даље мјере и радње.

Током дана лице Г.Л. ће, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити спроведено у Окружно јавно тужилаштво Бањалука на даље поступање, док ће Ж.Е. бити предато Судској полицији Основног суда Градишка.

Извор: РТРС

Фото: СРНА

Share With: