Ухапшен непосредно након крађе

Полиција из Српца ухапсила је лице чији су иницијали З.Т. из тог мјеста, непосредно након што је провалио у један угоститељски објекат и украо новац из апарата за игре на срећу, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Полицијској станици Србац ноћас је око 00.30 часова пријављено да је у току извршење кривичног дјела у угоститељском објекту у мјесту Разбој Љјевчански у тој општини.

Осумњичени је пронађен и ухапшен десетак минита након извршења кривичног дјела брзом и ефикасном реакцијом полиције.

Из Полицијске управе Градишка наводе да се З.Т. сумњичи да је провалио на улазна врата угоститељског објекта у коме је из апарата за игре на срећу украо 500 КМ.

Даљим оперативним радом полицијски службеници дошли су до сазнања да је З.Т. исте ноћи починило кривично дјело тешка крађа у покушају.

Он је, како се наводи, такође провалио улазна врата од Матичног уреда у мјесту Разбој Љјевчански у Српцу, у намјери да уз употребу физичке снаге уђе у трговинску радњу, у чему није успио.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се након документовања и комплетирања предмета против лица З.Т. поднесе извјештај о почињеном кривичном дјелу.

/СРНА/

Share With: