Уређење Савског кеја у Градишци

Комунално предузеће „Градска чистоћа“ из Градишке организовало је акцију прољетног уређења града. Осим паркова, чишћењa јавних површина и орезивање стабала, ових дана раде и на уљепшавању савске обале и кеја.

Шеф службе за одржавање јавне хигијене и зеленила Невена Калајџић рекла је да су засадили цвијеће и додатно украсили овај дио кеја, уз помоћ колега који углавном обављају канцеларијске послове.

 „Засадићемо поред трајница, мини руже. Такође смо уредили и офарбали бетонске канте за смеће, те ћемо радити и на уређењу клупа,а постављаћемо и нове у неким дијеловима града“ рекла је Невена Калајџић.

Мира Голуб, која је радник Градске чистоће Градишке већ 40 година учествовала је у овогодишњој акцији уређења кеја. Каже да им велику подршку у раду осим руководства предузећа пружа и Градска управа која се залаже за љепши и уређенији град.

Свој допринос у прољећној акцији пружиће и Одсјек цивилне заштите Градишка. Шеф Одсјека Слободан Кнежевић истиче да ће учествовати на уређењу саме обале ријеке Саве.

Из „Градске чистоће“ су апеловали на грађане да чувају цвијеће и све оно што су урадили у овом периоду, како би сви могли уживати у љепотама које има Градишка.

Share With: