Уз и низ Саву са Страхињом и Зораном

Турстичке вожње ријеком Савом, биће организоване свакодневно радним даном након 17 часова, док ће викендом пловидба бити омогућена током цијелог дана.

Страхиња Вујановић и Зоран Видачић Јазо, власници и капетани бродића кажу да је Сава веома интересантна за уживање, разгледање и пловидбу. За сада је на располагању бродић „Којот 2“.

Вујановић који са Савом другује 25 година рекао je да очекује да ће и у будућности на још много начина бити искориштен потенцијал ријеке Саве и позвао и остале власнике бродића да се укључе у акцију, али и све оне који на одређен начин могу помоћи да ријека Сава постане мјесто дружења, окупљања и лијепих тренутака.

„Наишли смо на подршку градских власти и туристичких радника и то је пун погодак. Имамо још мало времена до прве вожње, уредили смо и пристаниште. Имамо шта понудити и надамо се да ће грађани Градишке и туристи бити задовољни пловидбом нашом љепотицом Савом“, закључио је Вујановић.

Биће могуће организовати полудневне вожње и друге специјалне понуде, попут момачких, д‌јевојачких вечери и сл. Карта, за вожњу у трајању од 45 мин, кошта  4 КМ, а 6 марака за пловидбу Савом од сат и по времена, наглашавају из Градске управе Градишка.

Туристичке вожње ријеком Савом могу почети.

 

Д. Јанковић

Share With: