Убједљива побједа Козаре против Брда из Хамбарина

Фудбалери градишке Козаре убједљиво су савладали екипу Брда из Хамбарина резултатом 4:1, у другој припремној утакмици пред почетак нове сезоне Прве лиге Републике Српске.
Козара је на домаћем терену градског стадиона „Велимир Сомболац“ оправдала улогу фаворита против друголигаша из околине Приједора. Прва три гола постигао је капитен Александар Малбашић, на 4:0 повисио Милан Шикањић, а једини погодак за екипу Брда пред крај меча постигао је Харис Харамбашић.
Шеф стручног штаба Козаре Саша Крупљанин најавио је да за његов тим сада слиједе три веома тешке провјере. Већ сриједу путују у Хрватску гдје играју птотив веома квалитетне екипе БСК-а из Бијелог Bрда, у суботу гостују код новог прволигаша екипе Лакташа, а наредну суботу играју против Звијезде у Градачцу.
Крупљанин је рекао да ће у наредних пар дана бити договорен и посљедњи противник пред почетак сезоне Прве лиге Првенство почиње 6. августа, када Козара дочекује Слободу из Мркоњић Града. Крупљанин каже да је генерално задовољан распоредом такмичења јер прву утакмицу играју на домаћем терену, али да их чека веома тешко првенство и да екипа мора у припремама да отклони све тренутне недостатке у игри.
М.Малешевић
Share With: