Туристичка организација Градишка на Међународном сајму туризма у Београду

Представништво Републике Српске у Србији и туристичка организација Републике Српске, након једногодишње паузе усљед епидемиолошке ситуације, заједно организују представљање туристичке привреде Републике Српске на предстојећем, 43. Међународном сајму туризма у Београду, који ће се одржати од 24. до 27. марта.

Туристичка организација града Градишка првог дана сајма, 24.марта представиће туристичку понуду града Градишка као и производе домаћих произвођача заступљених у Кући Лијевча и Поткозарја.

Шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић рекао је да је овај догађај још једна у низу успјешних сарадњи између Представништва Републике Српске у Београду и Туристичке организације Републике Српске у представљању туристичке привреде Републике Српске.

– Акценат ће бити стављен на понуду авантуристичког туризма Српске – рафтинг, планинарење, параглајдинг, еко-етно понуду, бањске центре, националне паркове, љетну понуду наших планина,  туристичка дешавања и манифестације које ће се одржати у Српској – истиче Цицовић.

Срна/Г.В.

Share With: