Трећи Интернационални мото скуп у Градишци 3. и 4. септембра

Бајкери из више земаља региона и Европе окупиће се по трећи пут у Градишци на Језеру у Ламинцима у петак и суботу.

Потпредсједник Мото клуба „Стадо“ Марко Матавуљ рекао је да ће  отварање кампа бити у петак у поподневним часовима након дочека бајкера и најавио музички дио програма са почетком од 20 часова на коме ће наступити бендови „Милер и пријатељи“ из Градишке и „Killer face“ из Словеније.

„Програмом скупа у суботу смо планирали дефиле бајкера од 18  часова. Кренућемо од Језера према граду и кроз сам град, након тога ћемо организовати бајкерске игре и поново навече музички дио програма када ће наступити бенд „Triplе  shot“  из Градишке, а након њих запјеваће и Ален Исламовић“, навео је Матавуљ.

Он  је напоменуо да ће у сриједу 1. септембра испред Робне куће од 18 часова посјетиоци имати прилику погледати акробације Дејана Шпољара из Хрватске и упознати се са реквизитима на штанду мото клуба „Стадо“, док ће у музичком дијелу програма наступиће ди џеј „Мајki Majk“.

Матавуљ је нагласио да је и ово добар начин да се представи туристички потенцијал града Градишка, и апеловао на све учеснике у саобраћају да буду опрезнији током вожње јер ће бити појачан број бајкера на улицама током наредних дана.

Д. Јанковић

Share With: