Током викенда топло и сунчано уз промјенљиву облачност

У Републици Српској током викенда биће углавом топло и сунчано уз промјенљиву облачност, док ће у недјељу, крајем дана, киша захватити већину крајева, а у вишим предјелима прећи у сусњежицу и снијег.

Данас, токо јутра, биће умјерено облачно, у вишим предјелима хладно уз слаб мраз, а око ријека и по котлинама на сјеверу и југоистоку очекује се понегдје магла.

Током дана биће топло и сунчано уз промјенљиву облачност, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од минус један до шест, у вишим предјелима на истоку од минус четири, а дневна од 11 до 18, у вишим предјелима и мјестима са маглом од седам степени Целзијусових.

Сутра ујутру ће бити умјерено облачно, у вишим предјелима хладно уз слаб мраз и маглу око ријека и по котлинама на сјеверу и југоистоку.

Током дана биће топло и сунчано уз промјенљиву облачност.

У послијеподневним часовима очекује се облачно вријеме, уз повремену кишу прво на западу и југу, а до вечери и током наредне ноћи киша ће постепено јачати на сјеверу, потом ће захватити већину предјела.

Уз захлађење, киша ће у вишим предјелима прећи у сусњежицу и снијег.

Јутарња температура ваздуха биће од један до шест, у вишим предјелима од минус три, а дневна од 10 до 15, у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

У понедјељак, 20. фебруара, ујутру ће бити облачно са кишом, у вишим предјелима могућа је сусњежица и снијег.

На западу ће бити облачно, мјестимично уз слабије падавине. До поднева падавине слабе и престају. Јутарња температура ваздуха од један до шест, у вишим предјелима од минус три, а дневна од 10 до 16, у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

Share With: