Сјајан наступ градишких ученика на Републичком школском такмичењу у џудоу у оквиру МОИ

Ученици из двије градске школе из Градишке, „Данило Борковић“ и „Васа Чубриловић“ наступили су на Републичком школском такмичењу у џудоу на коме се представило укупно 274 ученика из цијеле Републике Српске.

Ученици ОШ „Васа Чубриловић“ освојили су шест медаља и били у самом врху табеле за ученике петих и шестих разреда. Златним медаљама су се окитили Виктор Лукач у конкуренцији првог до трећег разреда,  Никола Миздрак и Слађана Ковљен четврти и пети разред, док су бронзане медаље припале Дамјану Бајићу (од првог до трећег разред ), Рељи Лакићу (четврти и пети разред) и Стефану Гајићу (шести и седми разред).

Ученици ОШ “ Данило Борковић“ освојили су двије златне, двије сребрне и шест бронзаних медаља. Златне медаље освојили су Викор Касагић и Николија Сладојевић (од првог до трећег  разреда). Сребрне медаље припале су сестрама Јањић, Милици и Јелени у истој конкуренцији, чиме су биле најуспјешније у том узрасту. Бронзе су отишле ученицима шестог разреда и то: Алексеј Сладојевић, Сара Зјајић, Сара Табаковић, Јовани Јањић као и уценицима четвртог разреда Дуњи Јуришић и Лазару Голићу.

Share With: