Сутра 15. редовна сједница локалног парламента (ВИДЕО)

Петнаеста редовна сједница Скупштине града Градишка биће одржана сутра, 26. маја са почетком у 9 часова у Сали за сједнице Градске управе. На дневном реду су 24 тачке.

Предсједник Скупштине града Градишка Миленко Павловић рекао је да се ради о редовном засједању локалног парламента у складу са планом и програмом. Из тачака дневног реда Павловић је издвојио Извјештај о раду градоначелника и Градске управе за прошлу годину, извјештај о извршењу Стратегије развоја за 2021. годину, те извјештаје о пословању јавних предузећа.

Павловић је посебно издвојио једну од одлука сутрашње сједнице а то је Приједлог одлуке о поктретању Стратегије образовања и запошљавања на подручју Градишке.

„Мислим да је то добра идеја градоначелника, Градске управе и свих који раде у систему образовања с циљем да се образују кадрови у складу са потребама тржишта“, навео је Павловић.

Радио Градишка ће директо преносити сједницу на фреквенцији 98,8 мегахерца. Гледаоци РТВГ Градишка сједницу могу пратити у директном преносу на 56 каналу Блицнета и 97 каналу М:тел кабловске мреже, као и на Елта-кабел канал 57.

Сједницу можете пратити на нашем јутјуб каналу  https://www.youtube.com/channel/UCBTVjjc_bRCJZO_9n5i30nw или путем лајвстрима на фејсбуку РТВГ https://www.facebook.com/RTVGradiska.

С.Суботић Цумбо

Share With: