Сутра свјежије уз пљускове

У Републици Српској сутра ће бити промјенљиво до претежно облачно и свјежије вријеме, у већини крајева уз повремену кишу и пљускове.

На југу Херцеговине биће претежно сунчано и топло, а локално може бити и пљускова са грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од 11 до 18, на југу до 21 степен, а максимална од 21 до 26, на југу до 30, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

У уторак, 23. августа, биће и даље свјеже, повремено са кишом и краћим пљусковима, уз максималну температуру ваздуха од 22 до 26, на југу до 29 степени Целзијусових.

У сриједу, 24. августа, током дана доћи ће до постепеног разведравања уз више сунчаних периода и топлије него претходних дана, а максимална температура ваздуха биће од 22 до 27, на југу до 31 степен Целзијусов.

У четвртак, 25. августа, очекује се даљи пораст температуре ваздуха, али промјенљиво и нестабилно вријеме, повремено са кишом и краћим пљусковима, могуће су и локалне непогоде. Максимална температура износиће од 24 до 29, на југу до 34 степена Целзијусова.

Share With: