Сутра почиње манифестација „Сви смо ми дио вас“

Све је спремно за треће Међународно дружење дјеце и омладине са потешкоћама у развоју и њихових родитеља под називом „Сви смо ми дио вас“. Централна манифестација биће организована сутра од 10 часова код школе и друштвеног дома у Крушкику.

Долазак првих гостију очекује се већ вечерас каже организатор и предсједник  Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Градишка Драгослав Шиник. Он очекује да ће се на трећем дружењу окупити више од 2000 дјеце из више од 100 градова Републике Српске и БиХ и земаља окружења. Током дводневног дружења за дјецу са потешкоћама у развоју припремљени су бројни садржаји.

„У 12 часова долази Хеликоптерски сервис, затим фијакери, бајкери, затим глумац Ђуро Палица, познати Чедо са својом екипом. То ће трајати цијели дан. Још увијек немамо потврђену информацију да ли ће доћи наш тенисер Новак Ђоковић, али ми се припремамо као и за сваког оног ко ће доћи да буде дио овог нашег дружења“ рекао је Шиник.

Уз подршку Градске управе, бројних институција, привредника и пријатеља обезбијеђен је смјештај у Градишци за госте из удаљених крајева . Због одржавања манифестације „Сви смо ми дио вас“ доћи ће до привремене обуставе саобраћаја сутра у периоду од 09.00 до 18.00 часова, на дијелу улице Кнеза Михајла (од улаза у школско двориште ОШ „Козарска дјеца“ до цркве).

Н.М.

Share With: