Сунчано и топлије, са тропским ноћима

У Републици Српској у наредним данима очекује се сунчано и топлије вријеме, са тропским ноћима, подаци су Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Сутра ујутро биће претежно ведро и свјеже а на југу топло. Током дана биће сунчано и топлије уз малу дневну облачност, увече ведро.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, претежно сјевероисточни и источни, први дио дана појачан у јужним пређелима.

Минимална температура ваздуха биће од 13 до 19, на југу до 24, а максимална температура од 28 до 32, на југу и сјеверу око 36 степени Целзијусових.

У сриједу, 20. јула, ујутро ће бити претежно ведро и свјеже, на југу топло. Током дана биће сунчано и још топлије уз пораст дневне температуре. Увече ће доћи до умјерене облачности на сјеверозападу.

Минимална температура ваздуха биће од 13 до 19, на југу до 25, а максимална температура од 28 до 33, на југу и сјеверу до 37 степени Целзијусових.

У четвртак ујутро биће претежно ведро и топло, а током дана сунчано и још топлије. У доста мјеста биће вруће.

Током ноћи у понеким мјестима ће бити тропска ноћ, гдје температура неће падати испод 20 степени Целзијусових.

Минимална температура ваздуха биће од 14 до 20, на југу до 25, а максимална од 30 до 36, на југу и сјеверу до 38 степени.

У петак, 22. јула, ујутру и током дана биће сунчано и вруће. Послије подне пораст облачности на југоистоку и планинским крајевима биће могућа краткотрајна киша или пљускови.

Током ноћи у доста мјеста биће тропска ноћ, а температура неће падати испод 20 степени Целзијусових.

Минимална температура ваздуха од 15 до 21, на југу до 26 степени, а максимална температура од 31 до 37, на југу и сјеверу до 40 степени Целзијусових.

Share With: