Средња стручна и техничка школа испратиће сутра 131 матуранта (ВИДЕО)

Средња стручна и техничка школа Градишка испраћа још једну генерацију матураната. Свечана прозивка 131 матуранта из шест одјељења трећег и четвртог степена сложености биће одржана сутра, 19.маја од 18 часова на платоу испред Културног центра, након чека је планиран дефиле градом до ресторана гдје ће бити одржана матурска забава.

Дарко Голић директор школе рекао је да је задовољан успјехом који су ученици постигли и додао да је међу матурантима 31 ученик који је све разреде завршио одличним успјехом.

Средњу стручну и техничку школу у Градишци ове године завршава шест одјељења матураната: медицински техничари, економски, пословно-правни и пољопривредни техничари и по једно одјељење кувара и конобара.

У школској 2022/23.години у Средњој стручној и техничкој школи Градишка планиран је упис такође шест одјељења, четири у четвртом и два у трећем степену образовања. Планиран је упис у одјељења медицинских, пословно-правних и економских техничара, одјељење дизајнер-модни креатор и по једно одјељење кувара и конобара.

Према ријечима Голића, план и жеља школе је да ове године ученицима обезбиједи и школовање у оквиру занимања агротехничар.

С.Видовић

Share With: