Спортски викенд у Арени Градишка

Велика и мала дворана у Арени Градишка ће и овог викенда бити попуњена спортским дешавањима.

У великој дворани ће се сутра у оквиру Јединствене лиге Републике Српске у категорији пионира у 10.30 часова састати кошаркашки клуб Лидер и кошаркаши клуба Студент Игока, а у 13.30 часова ће КК Лијевче одмјерити снагу са КК Старс Баскет.

Прволигаши рукометног клуба Козара ће у 6. колу дочекати РК Котор Варош а утакмица ће се одиграти сутра у 19.30 у великој дворани.

Посљедња утакмица која ће бити одиграна у великој дворани Арене је утакмица између КК Лијевче и КК Лидер. Утакмица се игра у оквиру Јединствене лиге Републике Српске категорије млађих пионира и биће одиграна у недјељу, 30 октобра у 10.30 часова.

У малој дворани Арене ће се сутра сусрести ОКК Козара која ће угостити КК Хантерсе у оквиру Јединствене лиге Републике Српске категорије кадета, а предвиђени термин за утакмицу је у 10.30 часова.

ОКК Козара ће сутра у 13.30 часова играти против КК Радивој Кораћ а утакмица се игра у оквиру Јединствене лиге Републике Српске категорије млађи пионири.

У 3. колу Друге лиге Републике Српске ће се сутра у 16.30 часова састати кошаркаши Козаре и КК Баскета 2000.

Одбојкаши клуба Градишка ће сутра у 19.30 часова у оквиру 4. кола Прве лиге Републике Срспке угостити ОК Маглић.

КК Старс Баскет играће против КК Студент Игокеа у оквиру Јединствене лиге Републике Српске категорије млађих пионира а утакмица предвиђена за недјељу у 10.30 часова.

ЖОК Козара одмјериће снаге са ОК Котор Варош у оквиру Пионирске лиге Републике Српске категорије пионирки а утакмица ће се одиграти у недјељу у 13.30 часова.

Посљедња утакмица у малој дворани биће одиграна у недјељу у 16.30 часова гдје ће се у оквиру Јединствене лиге Републике Српске у категорији кадеткиња сусрести ЖКК Козара и КК Лидер.

Ђ. Лончаревић

Share With: