Специјални радијски програм 29. септембра

Радио Градишка обиљежиће сутра, 29. септембра 43 године постојања и рада. Тим поводом биће емитован специјални програм од 8 до 11 часова у којем ће гости говорити о почецима рада Радио Градишке и улози радија као медија у друштву данас. С циљем да се боље упознају са начином рада и функицонисањем најстаријег електронског медија у Градишци, Радио Градишке, за ученике основних и средњих школа као и дјецу из вртића организован је Дан отворених врата. Они ће бити гости у радијском програму и имаће прилику да сазнају на који начин функционише и шта све обухвата Радио-телевизија Градишка.

Радио Градишка почела је емитовање програма 29. септембра 1979. године. Од септембра 2021. године проширењем дјелатности носи назив Радио-телевизија Градишка. Осим радијског и телевизијског програма обухвата и веб портал као и јутјуб канал РТВ Градишка те Фејсбук и Инстаграм профил.

Радио Градишка емитује програм на фреквенцији 98.8 мегахерца од 7.00 до 19.00 часова. Основна улога радија од почетка рада до данас је објективно и правовремено информисање грађана, а посебно о свим дешавањима на подручју локалне заједнице.

Share With: