Слава Града Градишке као круна „Градишке јесени“ (ВИДЕО)

У обиљу догађања који су се овог септембра догодили у Градишци, један увијек заузима посебно мјесто у срцима њених становника. Градска слава, популарно Мала Госпојина, повод је да се у срцу града окупе бројни мјештани како из градске зоне, тако и околних села. Поред популарног вашара који је традиционално мјесто на којем се у мору боја и звукова највише обрадују малишани, ту је читав низ догађања о којима је говорила замјеница градоначелника, госпођа Драгана Илић, гостујући у јутарњем програму РТВГ.

„Позивам све грађане и људе добре воље да присуствују јутарњој литургији у обновљеном Покровском храму, а да у остатку дана учествују у литији улицама града, пољопривредној изложби, коњичкој смотри, али и јесењем сајму у организацији Куће Лијевча и Поткозарја“, истакла је Илићева.

Замјеница градоначелника подсјетила је и на преостале манифестације „Градишке јесени“, а то су Дан без аутомобила, 22.9. те сајам антиквитета у организацији градишког „Денариуса“ 24.9. са почетком у 10 часова у Културном центру.

Н. Ристић

Share With: