Сервисне информације за 26. фебруар

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка током протекла 24 часa јавни ред и мир нарушен је у четири случаја. Догодиле су се три саобраћајне незгоде.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка имали су четири интервенције. Пожарну у Улици Мирослава Антића у 16.35 часова, и три техничке интервенције на уклањању стабала са коловоза, у Ораховој у 00.15 часова, Жеравици у 04.50 и у Врбашкој у 6 часова.

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледана су 64 пацијената. Дежурни љекари били су Александра Џино и Јелена Моравац.

На Одјелу породилишта градишке Болнице рођена је једна дјевојчица.

Из предузећа“IEE Technology“ d.o.o. Бања Лука, РЈ „Екотоплана“ Градишка позивају потрошаче да сва доспјела дуговања за испоручену топлотну енергију измире у што краћем року. Како су навели, у тренутним околностима проузрокованим свјетском енергетском кризом, суочени су са више проблема, од набавке енергената авансним уплатама, преко поскупљења горива и мазива, до новог поскупљења  електричне енергије која значајно учествује у висини трошкова.

Због обилних падавина, из КП „Водовод“ а.д. Градишка позивају своје кориснике да предузму превентивне мјере и осигурају посебно подрумске просторије, у циљу смањења и спрјечавања евентуалних штета од  поплава.
Радници КП “Водовод”  у приправности и интервенисаће у случају потребе.

Редовна је искорука електричне енергије.

Share With: