Сервисне информације за 22. септембар 2022. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка током протекла 24 часа почињена су три кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је једном а догодила  се једна саобраћајна незгода.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка су имали двије интервенције. У Греди на гашењу машинског погона и димњак у Тровнцу.

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 39 пацијената. На Одјелу породилишта градишке Болнице рођен је дјечак.

Из КП „Водовод“ Градишка обавјештавају потрошаче да ће данас, 22.септембра од 8 до 15 часова бити обустављено водоснабдјевање потрошача у Видовданској улици, од раскрснице улица Видовданска и Козарских бригада до раскрснице улица Видовданска и Митрополита Георгија Николајевича, због реконструкције дијела водоводне мреже.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 киловолтног далековода Градишка да ће данас, 22.септембра доћи до прекида у испоруци електричне енергије од 9 до 12 часова. Због радова на далеководиматрафостаницама и нисконапонској мрежи данас ће долазити до краћих застоја у испоруци електричне енергије на 20 киловолтном далеководу Подградци и Градишка и трафостаницама Аџићи, Средња Јурковица и Греда.

Share With: