Сервисне информације за 17.2.2022.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа евидентирано је једно кривично дјело и једно нарушавање јавног реда и мира. Догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка нису имали интервенција.

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља у протекла 24 часа прегледано је 35  пацијената. Дежурни су били доктори Александра Џино и Златко Котараш.

На Одјелу породилишта градишке Болнице рођене су двије дјевојчице.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода Демирача, Метал 3, Требовљани излаз Гашнице и Топлана да ће данас бити без електричне енергије према сљедећем распореду:

Далековод Демирача без напона ће бити у времену од 8:30 до 10:30 часова, Метал 3 од 10:30 до 12:30 часова и далековод Топлана од 12:30 до 14:30 часова.

Без електричне енергије биће и потрошачи који се напајају са трафостаница Кочићево 6, Горња Јурковица, Средња Јурковица и Крајишник 1.

У времену од 12:30 – 14.30, због нестанка електричне нергије, неће бити испоруке топлотне енергије на цијелом градском подручју које покрива Еко-топлана Градишка.

Share With: