Сервисне информације за 16. септембар 2022. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка током протекла 24 часа почињено је једно кривично дјело, јавни ред и мир нарушен је у једном случају. Догодила се једна саобраћајна незгода.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка имали су пожарну интервенцију на гашењу шуме у Горњим Карајзовцима у 19.11 часова и техничку интервенцију у Партизанској улици у 23.20 часова.

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледан је 41 пацијент.

На Одјелу породилишта градишке Болнице рођена je jeдна дјевојчица.

Нема најављених прекида у испоруци воде.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче да ће данас без електричне енергије бити потрошачи са 20 киловолтног далековода Топола- Берек(потрошачи у насељима Јазовац, Вртовача, Машићи, Вилуси и Доња Јурковица) од 9 до 17 часова.

Потрошачи са 20 киловолтног далековода Нова Топола- Горњи Подградци(потрошачи у насељу Ровине) остаће данас без струје од 9 до 17 часова.

До краћих прекида у испоруци електричне енергије доћи ће и на трафостаницама Демирача 3, Стадион 2 Интерекс, Стадион 1, Горњи Подградци Воћњак, Требовљани Лукићи, Бистрица Лендићи, Дубраве Шикара, Вилуси Љепојевићи, Ламинци Јаружани, Ламинци Шоботе, Ламинци Слијепчевићи, Машићи Пољице, Милошево Брдо 1, Панићи 2, Мачковац 1, Карајзовци Кецмани и Чатрња 3.

Share With: