Сервисне информације за четвртак 26. август 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињено је једно кривично дјело и догодиле су се четири саобраћајне незгоде.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су једну пожарну интервенцију у Елезагићима јуче у 10.42 часова.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледана су 34  пацијента. Дежурне докторице  биле  су  Јелена Лакић Ковачевић и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођене су двије дјевојчице и један дјечак.

Из Комуналаног предузећа “Водовод” Градишка апелују на све кориснике комуналних услуга да рационално троше воду, нарочито оне који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима гдје већ долази до прекида у редовној испоруци воде.

У саопштењу КП „Водовод“ се наглашава да у тренутним временским условима чак и најмањи кварови на водоводној мрежи знатно утичу на поремећај у водоснадбјевању.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се напајају са 20 kV далековода Требовљани и Подградци излаз Градишка да ће данас бити без електричне енергије у периоду од 10 до 14 часова, до краћих прекида долазиће и на трафостаницама Крушкик 4 Ђилас, Шибића хан, Штампарија, Јабланица Лукићи, Ресановац, Петрово село, Кочићево 3 и 7, Доњи Карајзовци 3 Биркнер, Трошељи 1, Јабланица Брђани и Подградци Дојчиновићи.

Share With: