Сервисне информације за суботу 14. август 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињена су два кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је у два случаја. Није било саобраћајних незгода.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су пет пожарних интервенција. Гасили су ниско растиње у Ламицима у 13.03 и у Церовљанима у 13.27 часова, шуму у Горњој Јурковици у 15.29 и у 19.51 и ливаду у Душанову у 20.20 часова.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 27  пацијената. Дежурне докторице  биле су Данијела Коцка и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођени су дјевојчица и дјечак.

Из Комуналаног предузећа “Водовод” Градишка апелују на све кориснике комуналних услуга да рационално троше воду, нарочито оне који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима гдје већ долази до прекида у редовној испоруци воде.

У саопштењу КП „Водовод“ се наглашава да у тренутним временским условима чак и најмањи кварови на водоводној мрежи знатно утичу на поремећај у водоснадбјевању.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка за данас нема најављених радова на електро мрежи.

Share With: