Сервисне информације за понедјељак 21. децембар 2020. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа евидентирана су три кривична дјела, догодила се једна саобраћајна незгода.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су једну пожарну интервенцију на гашењу димњака у Улици Петра Пеције.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 35 пацијената. Дежурне су биле докторице Јелена Моравац и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа није било порода.

Испорука топлотне енергије је редовна, као и одвоз смећа.

Из комуналног предузећа „Водовод“ Градишка обавјештавају потрошаче да ће због прикључка новоизграђеног цјевовода у источном дијелу града  данас у времену од 9 до 13 часова доћи до обуставе испоруке воде у дијелу Улице Шеснаесте крајишке бригаде у насељу “Крошња”, зградама породица погинулих бораца у насељу “Крошња” , Бок Јанковцу и Улици Саве Мандића у Мачковцу.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче да ће данас долазити до краћих прекида у испоруци електричне енергије на трафостаницама Доњи Карајзовци 2 Дмитровићи, Кијевци 2 Драчик, Церовљани Унчице и Елезагићи 1.

Share With: