Сервисне информације за понедјељак 16. август 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа јавни ред и мир нарушен је у два случаја. Догодила се једна саобраћајна незгода.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка нису имали интервенција.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледана су 62  пацијента. Дежурни доктори  били су Златко Котараш, Данијела Коцка и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођена је дјевојчица.

Из Комуналаног предузећа “Водовод” Градишка апелују на све кориснике комуналних услуга да рационално троше воду, нарочито оне који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима гдје већ долази до прекида у редовној испоруци воде.

У саопштењу КП „Водовод“ се наглашава да у тренутним временским условима чак и најмањи кварови на водоводној мрежи знатно утичу на поремећај у водоснадбјевању.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода Требовљани излаз Гашнице да ће данас бити без електричне енергије у времену од 9 до 17 часова, до краћих прекида долазиће и на трафостаницама Јабланица Ребровац, Требовљани Пањик, Церoвљани 1, Горња Јурковица и Миљевићи 3.

Share With: