Сервисне информације за петак 20. август 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињено је једно кривично дјело. Догодила се једна саобраћајна незгода.

Припадници Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су три интервенције, прва на гашењу шикаре у Бистрици у 9:18, друга гашење високог растиња и сијена у Липовачи у 17:57 и трећа гашење ливаде, ниског растиња и шуме у Ораховој у 18:50 часова.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 45  пацијената. Дежурни доктори били  су Златко Котараш и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа није било порођаја.

Из Комуналаног предузећа “Водовод” Градишка апелују на све кориснике комуналних услуга да рационално троше воду, нарочито оне који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима гдје већ долази до прекида у редовној испоруци воде.

У саопштењу КП „Водовод“ се наглашава да у тренутним временским условима чак и најмањи кварови на водоводној мрежи знатно утичу на поремећај у водоснадбјевању.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода Требовљани излаз Јабланице да ће данас бити без електричне енергије у времену од 9 до 17 часова и на трафостаницама Обрадовац 3 Ћерим, Самарџије, Горња Јурковица, Средња Јурковица и Крушкик 4 Ђилас.

Share With: