Сајам креативаца у Маркету АС, 6. 7. и 8. марта (ВИДЕО)

Поводом 8. марта, у Маркету АС у Градишци организован је тродневни Сајам креативаца. Своје радове изложило је 18 креативаца, а понуда је разноврсна, од украсних свијећа, кутија, шоља и разних других предмета, до здравих  сластица припремљених од природних састојака.

Своје радове изложила је и Мирјана Савић из Дубице која редовно долази у Градишку и излаже своје креативне радове, међу којима посебно мјесто заузимају украсне свијеће. Задовољна је посјетом али и бројем излагача.

Своје ручне радове у које је, како су нам и саме признале, уткано пуно љубави, изложиле су и Жељка Вукотић и Данијела Пуцаревић. Необични, декоративни и уникатни радови, можда баш буду ваша идеја за осмомартовски поклон. На њихов штанду можете наћи разне шоље, украсне предмете, накит, али и цвијеће израђено посебном техником и од посебних материјала.

Осим украсних и декоративних предмета, на Сајму креативаца има и сластица и то не било каквих, већ оних припремљених од природних састојака, без шећера, брашна и адитива. За то се побринула Љиљана Котаран.

Дакле, ако желите посебан поклон за ваше мајке, супруге, сестре, пријатељице, не пропустите Сајам креативаца, 6. 7. и 8.марта у Маркету АС у Градишци.

С.Видовић

 

Share With: