Саобраћај се одвија редовно

Саобраћај је јутрос слабијег интензитета и на већини путева у Републици Српској  се одвија без застоја и посебних ограничења.У раним јутарњим часовима има слабијег мраза, посебно у вишим предјелима.

На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз. Возачима савјетујемо опрезнију вожњу уз обавезно посједовање зимске опреме. На путевима на којима се изводе санациони радови, привремена сигнализација регулише саобраћај, чије је поштовање обавезно.

Због извођења радова на изградњи међудржавног моста на ријеци Сави, измијењен је режим одвијања саобраћаја на ауто-путу Е-661 Бања Лука-Градишка, у зони насеља Чатрња и царинског терминала, па возаче молимо да возе опрезније и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију. (Планирано је да ови радови трају до 16.04.2020. године).

У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-14.1 дионица Чатрња – Градишка, због чега се саобраћај одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком.

На граничним прелазима  у БиХ задржавања нису дужа од 30 минута.

Share With: