Саобраћај се одвија редовно

Уз повољне временске услове, саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија редовно, осим на дионицама на којима се изводе радови, гдје саобраћај регулише привремена сигнализација, чије је поштовање обавезно. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скреће се пажња на могуће одроне.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измјењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја. На магистралном путу М-I 102 Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта саобраћај се одвија успорено.

На магистралном путу МI-108 дионица Приједор-Козарац ради укључивања и искључивања механизације која је ангажована на изградњи аутопута Бањалука-Приједор у периоду од 10.01. до 31.12.2023. долазиће до измјене у одвијању саобраћаја.

На ГП  нема дужих чекања при преласку границе.

Share With: