Саобраћај се одвија редовно без застоја

Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској одвија редовно без застоја, а вози се по мокрим или мјестимично влажним коловозима. Возачима се скреће пажња на повремено јаке ударе вјетра на западу и у централним крајевима, док сена дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина скреће пажња на учестале одроне земље или камења на коловоз. Савјетује се максимално опрезна и спорија вожња, уз обавезно посједовање зимске опреме.

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце на снази је обустава саобраћаја сваки дан осим недјеље у времену од 09:00 до 15:00 часова. Саобраћај се за вријеме обуставе преусмјерава на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град.

Због извођења деминерских радова на дионици регионалног пута Р-472 Дервента-Подновље, на деминерском радилишту “МСП Горњи Божинци”, од данас 02.03.2020. године у времену од 08,15 до 15,05 часова радним данима доћи ће до повремених обустава саобраћаја у интервалима 30 минута обуставе и 10 минута пропуштања саобраћаја. Радови су планирани до 25.12.2020. године.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Због радова обустављен je саобраћај на граничном прелазу Делеуша-Враћеновићи. За вријеме ове обуставе саобраћај ће се преусмјерити на друге граничне прелазе.

Share With: