Саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима

У већем дијелу Републике Српске саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима. Из АМС возаче упозоравају на повећану опасност од одрона камења и земље на коловоз.

На путевима на којима се изводе санациони радови привремена сигнализација регулише саобраћај, чије је поштовање обавезно.

На дионици маг. пута МИ 101 Бања Лука 2-Српске Топлице, за вријеме извођења радова на изградњи моста преко ријеке Врбас мијења се режим саобраћаја и регулише привременом саобраћајном сигнализацијом. Радови ће трајати до 12.12.2020. године.

На регионалном путу Црна Ријека-Бјелајце на снази је обустава саобраћаја, сваки дан, осим недјеље, у времену од 09:00 до 15:00 часова. Саобраћај се за вријеме обуставе преусмјерава на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град. 

Због извођења радова на изградњи међудржавног моста на ријеци Сави, измијењен је режим одвијања саобраћаја на ауто-путу Е-661 Бања Лука-Градишка, у зони насеља Чатрња и царинског терминала па се возачи моле да возе опрезније и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

На граничним прелазима у БиХ  neма задржавања.

Због радова обустављен je саобраћај на граничном прелазу Делеуша-Враћеновићи. За вријеме ове обуставе саобраћај се преусмјерава на друге граничне прелазе. (до 01.06.2020.)

Share With: