Саобраћај се одвија без већих застоја

На путевима у Републици Српској јутрос се вози по мјестимично влажним и клизавим коловозима, уз слабију маглу  на дионицама у котлинама,уз ријеке и језера. Скреће се пажња на ситније одроне на дионицама у усјецима и поред камених  косина. На путевима на којима се изводе радови обавезно је поштовање привремено постављене саобраћајне сигнализације. 

У току  су радови на проширењу дистрибутивне мреже питке воде и мреже за прикупљање отпадних вода у насељу Зелени Вир, на магистралном путу МI 108 Бања Лука 5-Челинац. За вријеме радова који су планирани до 30.04.2020.године. саобраћај ће регулисати привремена саобраћајна сигнализација.

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце и даље је потпуно обустављен саобраћај и преусмјерен је на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град.

У току су радови и на на изградњи МХЕ, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја на  магистралном путу М-I 108,дионица Котор Варош-Ободник.

У току су радови на изградњи искључне траке у Залужанима, на дионици магистралног пута МI-101 Клашнице2-Шарговац у десној коловозној траци из правца Бања Луке због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја. Возаче из АМС моле да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију. Предвиђено је да радови трају до 20.04.2020.

У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-14.1 дионица Чатрња – Градишка због чега се саобраћај одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком.

На граничном прелазу Градишка појачана је фреквенција теретних возила.

Share With: