Саобраћај се на већини путева у РС одвија редовно

Јутрос  се саобраћај на већини путева у РС одвија редовно, у усјецима и поред камених косина упозоравамо на учестале  одроне, а на путевима са санационим радовима, на измијењен режим вожње и обавезно поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо опрезнију вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

САМО ДАНАС   ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ  ПРАЗНИКА РАДА 1. МАЈА  НЕЋЕ БИТИ ОБУСТАВЕ САОБРАЋАЈА на магистралонм путу   ДРАКСЕНИћ-ВРБАШКА1-ВРБАШКА 2.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута МI-102 Драксенић-Врбашка 1-Врбашка 2, саобраћај је обустављен, по Рјешењу Мин. саобраћаја и веза до 26.05.2022. За вријеме обуставе, саобраћај се преусмјерава на алтернативне правце МII-105 Драксенић-Козарска Дубица-Приједор и МI-101 Градишка-Нова Топола-Лакташи.

Забране

Поводом Међународног празника Првог маја, забрањује се превоз експлозивних материја у друмском саобраћају на подручју Републике Српске, осим за превоз пиротехничких средстава за извођење ватромета,  до 02.05.2022. године до 24,00 часа.

ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗИ

На ГП задржавања нису дужа од 20 до 30 минута.

АМС

 

Share With: