Саобраћај без застоја

Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској одвија несметано, уз повољне временске услове. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на могуће одроне земље и камења на коловоз, а на путевима са санационим радовима, на измијењен режим вожње и обавезно поштовање привремене сигнализације, која регулише саобаћај. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Данас (05.09.2021.) у времену од 17.00 до 20.30 часова, због одржавања уличне трке под називом “Laktaši Summer Run 2021”, биће обустављен саобраћај на магистралном путу М-I 101 Лакташи-Нова Топола и Лакташи-Србац. За вријеме обуставе, саобраћај ће се одвијати алтернативним правцима, из Градишке, односно из Бањалуке улицама: Лијевчанска-Владимира Роловића-Младена Стојановића-Карађорђева-Клашнице, а из Српца, односно Лакташа улицом Немањина-излаз на ауто пут.

У току су радови на изградњи саобраћајнице (приступа новом царинском терминалу) и изградњи кружне раскрснице на дионици магистралног пута МI-101 Градишка-Нова Топола, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја. С обзиром да се ради о веома фреквентном путном правцу, возаче молимо да возе максимално опрезно и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих задржавања.

Share With: