Рок свирка поводом 50 година музичке каријере Милера (ВИДЕО)

На љетној позорници Завичајног музеја Градишка, у сриједу 27. јула од 20 часова и 30 минута биће одржан наступ Милера са гостима поводом 50 година музичке каријере.

Миленко Павловић Милер рекао је да ће публика имати прилику да ужива у домаћем и страном року. Први пут ће извести и пјесме које до сада није пјевао. Како каже покушаће да уз младе снаге направи угодну свирку.

Милер је почео млад да пјева, са 15 година и то управо 27. јула прије 50 година, на датум који је био празник у бившој држави. На исти датум ће и ове године са пријатељима и љубитељима рока обиљежити свој музички јубилеј.

„Одрастао сам уз рок музику. У то вријеме је било много рок бендова домаћих и страних који су обиљежили мој развојни пут у музичком животу“, навео је Милер и додао да музику треба осјетити и живјети с тим.

У свом дугогодишњем активном бављењу музиком објавио је албуме „Први корак“ и „Бебе“. Са пјесмом „Тетоважа“ 1996. године учествовао је на Будванском фестивалу.

Задња објављена пјесма је „Нека ритам крене“ која је настала након његовог учешћа у музичком такмичењу „Никад није касно“ које му је донијело велико искуство, бројна познанства и наступе у Аустралији.

Сарађивао је са значајним именима из свијета музике и упознао врхунске музичаре.

Од неостварених жеља истакао је да има у плану да крајем године у Градишци направи концерт поп-рок и народне музике са дјецом из музичке школе.

Милер је нагласио да је музика љубав и његов живот уз поруку да се добро добрим враћа.

С.С.Ц.

Share With: